Diensten

Dit kunnen wij voor u betekenen.

Bij DIMA kunt u terecht voor vermogensbeheer en voor vermogensbegeleiding. Bij DIMA is er alle ruimte en tijd voor persoonlijk contact met u. Direct contact en echte kennis van uw doelen, wensen en risicohouding zijn namelijk essentieel voor optimaal vermogensbeheer. Bij DIMA heeft u een vaste vermogensbeheerder op wiens voortdurende betrokkenheid u kunt rekenen.

Vermogensbeheer

Wij beheren vermogens vanaf € 500.000. DIMA krijgt een volmacht om te handelen binnen het met u afgesproken beleggingskader, zonder dat daar overleg voor nodig is. Deze vorm van vermogensbeheer is vooral geschikt wanneer u zich niet actief met de samenstelling van uw vermogen kunt of wilt bemoeien. Het beheer van uw vermogen legt u in handen van een vakman die beslissingen op rationele basis neemt. Wij nemen naast de strategische en tactische asset allocatie ook de portefeuille-invulling voor onze rekening. Daarbij zitten we er kort op als de markt daarom vraagt maar hebben vooral oog voor de lange termijn.

Vermogensbegeleiding

Kiest u ervoor om uw vermogen onder te brengen bij meerdere vermogensbeheerders, dan is vermogensbegeleiding door DIMA een optie voor u. Bij vermogensbegeleiding staan vooral de strategische asset allocatie en de manager selectie centraal. U kunt gebruik maken van de onafhankelijkheid en de expertise van DIMA bij de selectie en monitoring van externe vermogensbeheerders. Vermogensbegeleiding bieden wij aan voor vermogens vanaf 5 mln.