Vacature vermogensbeheerder

Vacature vermogensbeheerder

Wij zijn op zoek naar een vermogensbeheerder voor uitbreiding van ons team. Waarom? Omdat het relatiebestand van DIMA gestaag groeit. Zonder dat wij overigens een actieve marketingstrategie voeren. Als je maar jaar-in-jaar-uit doet wat je belooft, werkt mond-op-mond reclame van tevreden relaties uitstekend.

We zoeken een nieuwe collega die een passie heeft voor beleggen. Een collega die graag samenwerkt in een klein team en die het leuk vindt om, na grondige analyse, het beleggingsbeleid mee uit te stippelen en individuele aandelen en obligaties te selecteren. Een collega die tegelijkertijd veel waarde hecht aan het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie met onze klanten.

Wij merken dat de combinatie van deze vaardigheden in de markt schaarser wordt. Onze overtuiging is echter dat juist deze combinatie leidt tot hechte lange termijn relaties en een hoge klanttevredenheid. Elke vermogensbeheerder bij DIMA heeft een beperkt aantal relaties zodat er veel ruimte en tijd is voor persoonlijk contact én voor het bijhouden van de ontwikkelingen op financiële markten.

Bij de functie van vermogensbeheerder bij DIMA hoort een achtergrond in  Finance/Economie/Strategy, bij voorkeur op WO niveau. Als je daarnaast een CFA/VBA opleiding hebt gevolgd is dat een mooie pré. Als je de ambitie hebt om deze opleiding te gaan volgen spreken we graag met je hoe we je daarin kunnen faciliteren.

Voor de diversiteit van ons team is een vrouwelijke kandidaat en/of een dertiger of begin veertiger meer dan welkom, maar het gaat natuurlijk bovenal om je kwaliteiten en competenties. Als je interesse hebt, stuur dan een mail met CV naar info@dimavermogensbeheer.nl. We gaan graag in gesprek.