Vacature (junior) vermogensbeheerder

Vacature (junior) vermogensbeheerder

DIMA is op zoek naar een (junior) vermogensbeheerder voor uitbreiding van ons team. Waarom? Omdat het relatiebestand van DIMA gestaag groeit. Zonder dat wij overigens een actieve marketingstrategie voeren. Als je maar jaar in jaar uit doet wat je belooft, werkt mond-tot-mond reclame van tevreden relaties uitstekend.

We zoeken een nieuwe collega die een passie heeft voor beleggen. Een collega die graag samenwerkt in een klein team en die veel waarde hecht aan het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie met onze klanten. Een collega die het tegelijkertijd leuk vindt om, na grondige analyse, het beleggingsbeleid mee uit te stippelen en individuele aandelen en obligaties te selecteren.

Wij merken dat de combinatie van deze vaardigheden in de markt schaarser wordt. Onze overtuiging is echter dat juist deze combinatie leidt tot hechte lange termijn relaties en een hoge klanttevredenheid. Elke vermogensbeheerder bij DIMA heeft een beperkt aantal relaties zodat er veel ruimte en tijd is voor persoonlijk contact én voor het bijhouden van de ontwikkelingen op financiële markten.

Bij de functie van vermogensbeheerder bij DIMA hoort een achtergrond in Finance/Economie/Strategy, bij voorkeur op WO niveau. Als je daarnaast een CFA/VBA opleiding hebt gevolgd is dat een mooie pré. Als je de ambitie hebt om deze opleiding te gaan volgen spreken we graag met je hoe we je daarin kunnen faciliteren.

Wij streven naar diversiteit en verjonging binnen ons team. Dertigers of begin veertigers zijn meer dan welkom, maar we nodigen ook starters of mensen met enige ervaring in het beleggingsvak uit te solliciteren. Samen kunnen we dan een opleidingstraject, extern én intern, bespreken. Ook zouden wij graag een vrouwelijke kandidaat toevoegen aan ons team. Heb je interesse? Stuur dan een mail met CV naar dima@dimavermogensbeheer.nl. We gaan graag met je in gesprek.