Dirk Bakkeren

drs. Dirk J.I.M. Bakkeren RBA

Partner - vermogensbeheerder

  • Geboren op 14 april 1965 te Oisterwijk
  • Studeerde (bedrijfs-) economie aan de Katholieke Universiteit Brabant, afstudeerrichting Ondernemingsfinanciering
  • Heeft de Postgraduate Investment Management (VBA Opleiding) aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond
  • Vanaf 1989 is hij professioneel actief op het gebied van vermogensbeheer en -advies voor particuliere relaties en zakelijke relaties
  • Is getrouwd en heeft drie kinderen

Dirk had van jongs af aan al de wens van het zelfstandig ondernemerschap. Hierbij heeft hij zijn passie voor vermogensbeheer gecombineerd met zijn wens het klantenbelang centraal te stellen en de klant te behoeden voor de vele valkuilen in de financiële wereld. Samen met Martien heeft Dirk in 2007 DIMA Vermogensbeheer opgericht. Wederzijds vertrouwen en een optimale samenwerking met de klant zijn hierbij essentieel.

De integriteit, vakkennis en toewijding van Dirk en zijn team vertaalt zich terug in het volste vertrouwen van klanten. Die regelmatig DIMA aanbevelen bij familie en vrienden. Wat Dirk betreft echt een kroon op zijn werk. Niet dat hij daar ooit mee te koop zou lopen. Want Dirk houdt van bescheidenheid. Een geboren en getogen Oisterwijker die er nog steeds met veel plezier woont en die ’s ochtends lekker te voet naar kantoor gaat.

Had ik Dirk maar veel eerder ontmoet, dat had me een hoop ellende bespaard

Van hobby zijn werk gemaakt

Je hebt mensen die zeggen van hun hobby hun werk gemaakt te hebben. Vaak is dat een uitdrukking van werkplezier. Maar voor Dirk geldt dit écht. Hij belegt al van jongs af aan. Toen uiteraard nog hobbymatig en met inzet van zijn zakgeld. Tijdens zijn studiejaren had hij al zijn eerste bedrijfje opgericht. Inmiddels met DIMA al vele jaren zeer professioneel en succesvol voor zijn klanten en uiteraard nog steeds privé met zijn eigen vermogen.