Frank van Oorschot

drs. Frank C.P.C. van Oorschot RBA

Vermogensbeheerder

  • Geboren op 28 augustus 1968 te Waalre
  • Studeerde (bedrijfs-) economie aan de Katholieke Universiteit Brabant
  • Vanaf 1994 werkte hij voor een tweetal Private Banks die gelden als een specialist op het gebied van vermogensbeheer en -advies
  • Is getrouwd en heeft drie kinderen

Een moment dat in het geheugen van Frank gegrift staat is 11 september 2001. Vol ongeloof stond hij met een aantal collega’s naar live beelden op CNN te kijken toen het tweede vliegtuig zich in de Twin Towers boorde. Het besef was er direct dat dit foute boel was. Een vermogensbeheerder moet dergelijke gebeurtenissen direct doorvertalen naar de beleggingsstrategie.

Wat Frank betreft is dit een zeer extreem voorbeeld van hoe belangrijk gebeurtenissen op het wereldtoneel kunnen zijn voor vermogensbeheer. Daar waar het voor veel klanten te heftig is om hier meteen op in te spelen, houdt Frank het hoofd koel. Hij vindt het heel prettig om zijn klanten die continuïteit te kunnen bieden. Frank werkt met enkele klanten al samen sinds de start van zijn carrière. Hij biedt absolute rust als het om het vermogen gaat en informeert hen op het niveau dat zij wensen. Voor de een is dat op hoofdlijnen, voor de ander tot in detail.

Frank houdt altijd het hoofd koel

Doorverwijzing

Het is prachtig als een klant zijn of haar waardering uit, door een potentiële klant naar ons te verwijzen.