Mark van Oorschot

drs. Mark M.G.C. van Oorschot RBA

Vermogensbeheerder

  • Geboren op 7 maart 1972 te Waalre
  • Studeerde (bedrijfs-) economie aan de Katholieke Universiteit Brabant
  • Heeft de Postgraduate Investment Management (VBA Opleiding) aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond
  • Vanaf 1997 is hij actief in het beleggingsvak. Private banking, vermogensbeheer en -advies vormen de rode draad in zijn carrière
  • Is getrouwd en heeft drie kinderen

Mark heeft heel bewust gekozen voor DIMA Vermogensbeheer omdat hij zich niet langer herkende in de wijze waarop banken met klanten omgaan. Als vermogensbeheerder bij een bank sta je op een grote afstand van de klant. Dat terwijl Mark het liefst van de eerste tot aan de laatste stap betrokken is bij de klant. Bovendien heeft hij een heilig geloof in de door DIMA gehanteerde beleggingsstrategie. Het minimaliseren van verliezen in een slechte markt. Het klinkt misschien niet zo spannend, maar voorkomen van verlies is de eerste winst.

Voor Mark biedt zijn werk veel intellectuele uitdagingen. Wat er speelt in de wereld en in ons land vertalen naar goede beleggingen verveelt hem nooit.

Zoals wij voor onze klanten beleggen, zo beleg ik ook zelf

Verwijzing door professionals

De mooiste complimenten komen wat Mark betreft van zijn klanten en van partijen met wie hij samenwerkt. Wanneer professionals in de financiële wereld hem vragen om in een gesprek met een klant aan te schuiven dan is dat voor Mark een bijzonder compliment. Een echte erkenning van zijn specialisme als vermogensbeheerder!

Privé hetzelfde beleid

Dat Mark zich helemaal in de beleggingsfilosofie van DIMA kan vinden blijkt uit het feit dat hij privé hetzelfde beleid volgt. Zoals hij het vermogen van klanten belegt, zo belegt hij ook zelf.