Wouter van Baal

Wouter J. van Baal

Vermogensbeheerder

  • Geboren op 12 december 1967 te Harmelen
  • Behaalde een Bachelor of Arts in Management aan de Webster University
  • Vanaf 1993 is hij actief in het beleggingsvak, in functies als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder, aandelenhandelaar en manager bij een private bank

Daar waar de financiële wereld voor velen saai is, vindt Wouter juist de dynamiek die hij aantreft fantastisch. Wouter vindt het interessant om actualiteiten en grote thema’s op het wereldtoneel te vertalen naar de beleggingsportefeuilles. Bovendien heeft hij als vermogensbeheerder bij DIMA het genoegen om te werken voor inspirerende klanten. Stuk voor stuk met een bijzonder verhaal. Veelal ondernemers die de waarde van geld kennen. Het is dan ook een grote eer om het vertrouwen te krijgen om hun vermogen te mogen beheren.

Ik houd van de dynamiek van de beurs

Aanbevelingen

Wanneer mensen je werk zo waarderen dat ze je bij kennissen en familieleden aanbevelen, is dat wat Wouter betreft het mooiste compliment dat je maar kunt krijgen. Wouter heeft dit mooie compliment gelukkig al vaak mogen ontvangen.

Verder kijken dan beleggen alleen

Een vermogensbeheerder wil natuurlijk graag beleggen. Toch adviseerde Wouter ooit een klant om niet te beleggen. Hij zag er in de situatie van de klant geen heil in. Eerlijkheid boven alles wat Wouter betreft, en dat werd zeer gewaardeerd. Het resulteerde zelfs in een verwijzing.